undefined



Inför våren 2018 slår Wägga Lantkök återigen upp sina dörrar. Nytt för i år är att vi utvecklad vårt koncept vad gäller menyn och helhetsupplevelsen kring ert besök hos oss. Ni kommer att få en djupare inblick i historia, en resa från skog, ängar, hav till lantbruk och till vad Johannesvik är idag. 

Vi erbjuder även catering i olika former, anordnar mötesgrupper och abonnerar ut vår fina restaurang tillsammans med serveringspersonal till ert kalas, dop, bröllop med mera. Wägga Lantkök välkomnar alla, såväl campinggäster som ortsbor eller du som bara har vägarna förbi. 
Håll ögon & öron öppna, mer information kommer närmare.  

Wägga Lantkök öppnar upp inför säsongen 2018! Öppningspremiär söndagen 25 Mars kl. 13.00. Öppningserbjudande: 3 rätters 199:-/person

Läs mer här.

Vår restaurang är placerad i centrum av anläggningen. Här avnjuter ni en god middag i en genuin anda av lantlig miljö. För er som önskar en middag under sommarhimlen finns självklart vår härliga uteservering till ert förfogande. 

Wägga Lantkök erbjuder klassiska husmansrätter eller favoriträtter som hembakad pizza, heta spare ribs, vår fantastiska 200g burgare med olika tillbehör och sist men inte minst den klassiska räkmackan med hand-skalade räkor från Smögen.

All mat är lokalproducerad med närodlade råvaror av bästa kvalitet. Våra kockar använder sig inte av halvfabrikat utan gör allt från grunden i vårt Lantkök.

Under högsäsong anordnas Quiz, Trubaduraftnar, och temakvällar. Håll uppsikt på hemsidan och informationstavlor på anläggningen.

Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Varmt välkomna till Wägga Lantkök!