Händer hos oss - 2017

Här kan ni läsa om kommande evenemang i vår restaurang, Wägga Lantkök. Allt från trubadurafton till quiz-tävlingar och mat-temakvällar. Se nedan länk. 

 

Eventschema sommaren 2017

 

  • MIDSOMMARBUFFÈ (Förbokning krävs!)

På midsommarafton 23/6 dukar Wägga Lantkök upp till en traditionell midsommarbuffé med allt som hör en riktigt midsommar till!

I buffén ingår: Flera sorters sill, gräddfil, gräslök, dillkokt färskpotatis, bröd, ägghalvor med räkor, janssons frestelse, prinskorv, köttbullar, lax, potatissallad och självklart jordgubbstårta till efterrätt. Buffén serveras mellan kl. 12.00-14.00.

Kostnaden för buffen är 169kr inkl. kaffe. Dryck tillkommer. Barn mellan 5-10 år betalar endast 79kr och barn under 4 år äter gratis.

 

  • midsommardagen den 24/6 gästas vi av det irländska bandet Dun Aengus med start kl: 21.00. Förbokning krävs!

Dun Aengus består av Peter Andersson och Martin Rahmberg. Namnet kommer från en plats på den lilla ön Inishmore på Irlands västkust och har en speciell betydelse för duon. De har känt varandra sen 1986 och har tillsammans 50 års erfarenhet som musikanter. 2004 bildade de en teatershow med namnet Celtic Night som är en föreställning med sång, dans och musik. Dun Aengus har en stor repertoar där de utgår ifrån den irländska folkmusiken men även skotsk musik kan förekomma