Icebug Boendepaket stugor & rum

Vi erbjuder olika former av boendepaket i vår stugor och rum. I samtliga boendepaket ingår följande:

  • Övernattningar i stuga eller rum på Johannesvik Camping
  • Ekologisk och närproducerad middagsbuffé fredag & lördag kväll
  • Ekologisk och närproducerad frukostbuffé lördag & söndag
  • Fri entré till vår relaxavdelning & bastuflotte
  • Lakan och två uppsättningar av handdukar
  • Slutstädning
  • Transport mellan start och mål - Busstransport Munkedal tågstation – Johannesvik t/r (se tider vid köp av Race Ticket)

Enkelrum 1 person

undefined    undefined

I vår lokal Villa Harmoni finns det fyra stycken rum, 10–15 m2. Du delar de allmänna ytorna som kök, matplats, toalett och dusch (det finns 2 stycken av vardera) med övriga gäster. Rummen är utrustade med bekväma sängar och har all inredningen ett "rum" ska ha. Två av rummen har balkong med en fantastisk utsikt över havet. Samtliga rum är rök-och husdjursfria. OBS! Har du några allergier ska dessa informeras i meddelanderutan i bokningen.

Boka paketet här

 

Dubbelrum 2 personer

undefined  undefined

Stuga på 16 m² med placering i centrum av anläggningen. Ett stenkast från restaurang. I stugan finns allrum med pentry, matplats, TV, och två singelbäddsoffor med utdragbara överslafar & möblerad altan. Stugan har dusch och toalett. Är ni 2 personer som bokar tillsammans får ni en egen stuga. OBS! Om ni inte har bokat tillsammans och heller inte angett namn på en person (i meddelande rutan) så kommer ni att få dela stugan med en annan deltagare som bokat samma paket. Avstånd till bad ca 150 meter. Husdjur endast tillåtet i stuga 73, 74 & 75. OBS! Önskar ni bo tillsammans med en vän som bokat samma boendepaket som dig måste ni ange namn på denna/dessa personer. Detta gör ni i meddelanderutan. Där skall ni även lämna information om allergier. 

 Boka paketet här

 

 Del i stuga 3–6 personer

 undefined  undefined

4 & 6-bäddsstugor på området Askbacken. Stugorna är 24–28 m², Alla stugor har ett allrum med pentry (2 spisplattor och mikrovågsugn), matplats och dubbelbäddsoffa, samt en altan med bord och stolar. I alla stugorna finns ett separat sovrum med våningssäng, i de större stugorna (6 bäddarna) finns även ett separat sovrum med dubbelsäng. Samtliga stugor har dusch & WC. Är ni färre än 4 personer som bokar får ni dela stuga med andra deltagare. Är ni fler än 4 personer som reser tillsammans krävs det att ni anger namn på deltagaren ni vill dela stuga med. Avstånd till bad ca 300 meter. Husdjur är endast tillåtet i stuga 42 & 60. OBS! Man kan max boka 4 pers. i en och samma bokning. Är ni fler än 4 st. som reser/önskar att bo tillsammans måste ni ange namn på dem ni vill bo med. Detta gör ni i meddelanderutan. Där skall ni även lämna information om allergier. 

Boka paketet här

 

 Del i bättre stuga  3–4 personer

  undefined   undefined

Våra stugor på området Lökåsen renoverades våren 2017 och är på 26 m². I alla stugorna finns ett allrum med pentry (med 2 spisplattor samt mikrovågsugn), matplats, TV, och dubbelbäddsoffa. Ett separat sovrum med två enkelsängar. Samtliga stugor har dusch/WC och en altan med bord och stolar för den som vill sitta ute och njuta innan/efter dagens etapp. Är ni 4 personer som bokar tillsammans, får ni en egen stuga. Är ni färre än det kommer ni att få bo ihop med andra deltagare som bokat samma paket. Avstånd till bad ca 500 meter. Husdjur endast tillåtet i stuga 2, 3, 4, 5 & 6. OBS! Önskar ni bo tillsammans med en vän fler vänner som bokat samma boendepaket som dig måste ni ange namn på denna/dessa personer. Detta gör ni i meddelanderutan. Där skall ni även lämna information om allergier. 

Boka paketet här

 

Del i Lyxstuga 4–5 personer

undefined  undefined

Våra exklusiva stugor på området Graniten är på 42 m². Kök med matplats och öppen planlösning till allrum där det finns sittgrupp med dubbelbäddsoffa och TV. Två separata sovrum med sängar ifrån Carpe Diem, ett med dubbelsäng (140 cm) och ett med två enkelsängar. Stugorna erbjuder ett välutrustat kök med ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Samtliga stugor har dusch och toalett, samt en stor möblerad altan. Är ni färre än 4 kommer ni att få bo ihop med andra deltagare som bokat samma paket. Är ni 5 personer som bokar tillsammans, får ni en egen Lyxstuga. Husdjur endast tillåtet i stuga 24. Avstånd till bad ca 600 meter. OBS! Önskar ni bo tillsammans med en vän som bokat samma boendepaket som dig måste ni ange namn på denna/dessa personer. Detta gör ni i meddelanderutan. Där skall ni även lämna information om allergier. 

Boka paketet här 

 

Önskar du/ni delta på Icebug Xperience utan någon stress före och efter tävlingsdatumen 31/8-3/9 är det inga problem. Johannesvik Camping & Stugby välkomnar deltagare redan från 29/8 till 3/9.

Pris per person (före & efter IX18):

550 SEK/natt inkl. frukost & middag.

Pris stugpaketet per barn upp till 12 år:

2 nätter (Tävlingsdagarna fre-sön) 500 SEK. inkl. frukost & middag.

Vill ditt barn delta tidigare (ankomst tidigast onsdag 29/8) eller stanna en natt längre (avresa måndag 3/9) så kostar det 250 SEK per barn/natt.