Icebug Xperience 2018

Vi på Johannesvik är stolta över att vara tävlingsby när Icebug Xperience går av stapeln 31/8-2/9 2018, för femte året i rad. Johannesvik deltar som tävlingsby för andra året i rad. Deltagare från ett 20-tal länder samlas på de olika anläggningarna för att genomföra loppet. Under 3 dagar springer och vandrar deltagarna 7,5 mil över klippor, strandängar, genom fiskesamhällen och skogspartier. Naturen är enastående vacker och varierad och många av deltagarna utbrister "WOW!" under sträckorna. Vill du vara med på Icebug Xperience 2018?

undefined   undefined   undefined

 undefined undefined

 

 

undefined  undefined

Vi välkomnar alla deltagare och nationaliteter till oss på Johannesvik. Vi erbjuder olika alternativ av boendelösningar under tävlingsdatumen 31/8-2/9. Oavsett vilket boende du väljer ingår frukost och middagsbuffé som är tillagad med stor kärlek av ekologiska och närproducerade råvaror. Det ingår även sänglinne, handdukar, slutstädning och transport mellan boendet på Johannesvik och start/mål.

Om du vill passa på att njuta lite längre av Bohuslän utan stress före och efter Icebug Xperience har du möjlighet att boka till dagar både före och efter tävlingsdatumen (29/8-3/9). Då har ni möjlighet till uppladdning/återhämtning. Men även möjlighet att njuta av vår mysiga bastuflotte, jacuzzi med bastu, grilla i vår grillstuga och kanske utmana familj eller vänner på vår Klippgolf som ligger så fint mellan bergen.

undefined  

 För mer information, pris & bokning av våra olika boendelösningar klicka er vidare på nedan paket.

Boendepaket stuga/rum

Boendepaket camping

Läs mer om eventet Icebug Xperience här.

Se film om Icebug Xperience här.

Bra att veta
  • Tävlingsdatum 31/8-2/9- 2018
  • 3 dagar
  • Spring eller vandra
  • 3 sträckor
  • 7,5 mil
  • Närproducerad mat
  • Deltagare från hela världen
Ring oss på
0523-32387